Cum sa creezi o tinuta lejera de vara

Desi vara este inca departe, acest lucru nu ne impiedica sa visam cu ochii deschisi la valurile marii, nisipul de pe plaja si tinute lejere, pe care sa le purtam in fiecare zi. Din moment ce temperaturile scazute ne tin mai mult in casa, m-am gandit ca nu ar fi rau sa concept o tinuta de vara, pe care o puteti purta in sezonul estival. Daca va place ideea de baza, puteti sa o accesorizati cum vreti, dupa bunul plac.


Tinuta in sine are la baza o singura piesa, este vorba despre o rochie alba si vaporoasa. Album este o culoare potrivita pentru vara, deoarece iti confera un aer fresh si romantic. In cazul in care nu porti pe sub rochie un costum de baie, poti purta lenjerie intima femei de pe Answear , deoarece gama lor de produse cuprinde modele elegante, care sigur se vor potrivi cu rochia alba. Nu conteaza modelul rochiei, il poti alege in functie de preferintele personale: lunga, cu volane, scurta sau lunga.
Aveti cateva modele de rochii albe si pe Answear, din care puteti alege. Answear.ro este primul magazin multibrand, care ofera o gama larga de produse. La ei poti face cumparaturi pentru intreaga familie, pentru ca oferta lor cuprinde produse pentru femei, barbati si copii. Este o modalitate de a face cumparaturi rapid, sigur si fara sa iesi din casa. Mai pe scurt, te poti relaxa in timp ce faci shopping online!

Daca vrei si altfel de tinute, esti liber/a sa iti pui imaginatia la incercare – Answear.ro aduna la un loc cele mai cunoscute branduri de haine, incaltaminte si accesorii, totul pentru ca tu sa iti definesti mai usor propriul stil. Sau poate vrei sa te reinventezi, sa aduci un suflu nou garderobei tale, caz in care ai la dispozitie multe posibilitati de a combina atat hainele, cat si stilurile acestora. Daca vrei mai mult, sigur o sa poti mai mult cu ajutorul Answear.ro!

Alte idei, plus haine potrivite sezonului, gasesti la ei pe site – complet si accesibil, Answear.ro este magazinul online preferat de foarte multi clienti, care s-au declarat foarte multumiti de serviciile acestora. Vrei sa descoperi site-ul mai bine? Fa-ti timp sa arunci o privire peste ofertele si promotiile lor – o ocazie ideala sa faci si ceva economii, daca tot vrei sa iti reinnoiesti garderoba. Abia astept sa vina vara, ca sa pot experimenta noi tinute, ideale pentru a fi purtate pe malul marii.