Dani Mocanu, un cantaret controversat si cautat

Videoclipuri extrem de controversate, piese cu mesaje concrete pe bani si putere si milioane de vizualizari. Asa poate sa fie descrisa in mare viata artistica a lui Dani Mocanu. Sau cel putin asa se vede din partea unui specator care se vede exact cum sta treaba in showbizz-ul autohton. De astfel, imaginea lui nu este unica in lumea tabloidelor, dar are parte de cea mai mare expunere datorita faptului ca este extrem de mediatizat.

Datorita acestei expuneri in presa tabloida, Dani Mocanu a ajuns in foarte scurt timp unul dintre cei mai apreciati manelisti, daca nu chiar cel mai cautat. Si cautat a fost de-a lungul timpului, dar nu numai de presa, ci de autoritati. Un exemplu concret al unei astfel de atentii este oferit de unul din clipurile lui in care apar diversi jandarmi. Dupa ce au vazut imaginile compromitatoare, superiorii au cerut o ancheta interna cu privire la acest aspect.

Cu toate aceste chestiuni, sau mai degraba zis datorita acestora, Dani Mocanu a reusit sa prospere in bani, vizualizari pe internet, dar si in foarte multi fani. Acest lucru se poate vedea in numeroasele comentarii lasate la fiecare clip in parte a lui Dani Mocanu. Fiecare dintre videoclipurile lui Dani Mocanu are pana in prezent mii de comentarii, multe dintre ele pozitive.

Cu toate ca avut probleme difuzand astfel de clipuri si promovand astfel de melodii, manelistul Dani Mocanu nu pare sa fie deranjat de aceste chestiuni. Ba mai mult decat atat, Dani Mocanu a fost incurajat de catre fanii sai sa nu renunte la acest stil de abordare, ci sa faca in continuare astfel de piese care sa continue seria de celor de pana acum. Dovada acestui fapt este redata de comentariile care nu inceteaza sa curga pe contul oficial al manelistului.

Avand piese care vorbesc despre bani, putere si alte chestiuni de genul acesta, Dani Mocanu a reusit sa atraga de partea sa o parte foarte importanta fanilor de manele care consum piese care au astfel de teme. Astfel el a devenit intr-un timp absolut record un magnet pentru like-uri si comentarii de tot tipul.

Cu o popularitate in ascensiune si cu multi fani care sa ii sprijine activitatea, Dani Mocanu este in prezent unul dintre cei mai cautati cantareti de manele din Romania. Astfel, el a ajuns intr-un timp relativ scurt sa concureze de la egal la egal cu foarte multe nume extrem de cunoscute din lumea manelistilor care si-au facut in decursul a multi ani un nume printre iubitorii de manele. Cu toate ca altii s-au chinui ani de-a randul sa isi faca o anumita baza de fani, Dani Mocanu a reusit sa doboare orice record, iar in scurt timp sa devina unul dintre cei mai influenti si populari cantareti de manele.