Afla chiar azi ce costuri implica celulele stem

In materie de tratamente revolutionare, transplantul de celule stem de orice tip este considerat a fi una dintre cele mai importante descoperiri in domeniul medical, data fiind aplicabilitatea practica si rezultatele semnificative dobandite de-a lungul anilor in tratarea mai multor tipuri de patologii din sfera hematologica, genetic iar, prin intermediul ultimelor studio, chiar si in cele ortopedice sau chirurgicale.
Asadar, luand in considerare sansa unica de a recolta acest tip de elemente celulare la momentul nasterii, viitorii parinti pot opta pentru servicii de recoltare din cordonul ombilical, materialul fiind mai apoi stocat in conditii de maxima siguranta, conform celor mai inalte standarde si avand garantia viabilitatii timp de ani la randul.

Informati-va despre celulele stem din cele mai bune surse
In ceea ce priveste firmele ce pun la dispozitie acest tip de serviciu pe piata autohtona, compania Stem Sure s-a evidentiat ca fiind deopotriva aliniata la standardele de cea mai inalta calitate, ce se doresc a fi implementate pe intreg teritoriul european, si acreditata spre a oferi cele mai bune servicii la costuri avantajoase, fapt care poate influenta tot mai multe familii in luarea deciziei de a opta pentru acest tip de experienta. Astfel, pentru a va interesa de elementele incluse in fiecare pachet, puteti intra oricând la Stem Sure si descoperi preturile celulelor stem.

Despre costurile pachetelor
In momentul in care luati in considerare o posibila recoltare de celule stem de la nivelul cordonului ombilical la momentul nasterii, site-ul Stem Sure va sta la dispozitie cu o gama larga de informatii, de la explicarea procedeului de prelevare in sine pana la aplicatiile practice ale acesteia, avantajele ce recomanda procedura si modalitatile de pastrare a probelor.
Astfel, pachetul Basic incepe de la costul de 1299 euro si se axeaza pe recoltarea celulelor de tip hematopoietic, precum si separarea, analizarea si transportul acestora. Pachetele Complex, Perfect si Perfect Plus includ ambele tipuri de prelevari (celule hematopoietice si mezenchimale) precum si proceduri ca prelevarea ADN-ului copilului, testarea HLA si asistenta la transplant. In ceea ce priveste stocarea tuturor probelor, garantia pentru orice tip de celula stem este de aproximativ 20 de ani, pentru care se percepe o taxa de 121 euro anual. In plus, puteti solicita contra cost si alte determinari precum screening metabolic neonatal, testarea HLA familie sau stocare ADN de la mama.
Prin urmare, pentru orice tip de intrebari sau neclaritati in ceea ce priveste conditiile in care se pot efectua procedurile de care sunteti interesati, aveti la dispozitie un formular prin intermediul caruia le puteti adresa reprezentantilor nostri medicali. In ceea ce priveste specificatii legate de costurile oricarui tip de testare, puteti oricand intra la Stem Sure si descoperi pretul celulelor stem, stabilite in functie de numarul de proceduri incluse in fiecare pachet in parte.