Servicii funerare obisnuite vs. premium. Care e diferenta dintre ele?

De multe ori, in situatiile in care am avut nevoie de firmele de pompe funebre am putut vedea in oferte doua tipuri principale de servicii: servicii obisnuite, clasice, si servicii funerare premium. Care ar fi diferentele dintre acestea si cand le alegem pe cele clasice, cand le alegem pe cele premium? Serviciile normale, clasice sunt si cele mai des solicitate la casele funerare, e vorba de serviciile ce includ de la imbalsamare si cosmetizare, la transport si manipulare, constatare deces.

Practic ai tot ce e nevoie la orice deces, fara costuri foarte mari. E strictul necesar inclus in pachetele de servicii de la firmele de pompe funebre. Pachetele de servicii clasice sau obisnuite sunt cerute in majoritatea cazurilor de cei care nu au un buget prea mare pentru inmormantari si care vor sa aiba la dispozitie doar serviciile care sunt obligatorii in cazul unui deces. Asta nu inseamna ca un pachet obisnuit de servicii nu poate include si unele ceva mai scumpe, care completeaza oferta pusa la dispozitie de firmele de pompe funebre. In functie de ce isi doreste fiecare client pachetele de servicii obisnuite se pot personaliza in asa fel incat inmormantarea sa fie una cat mai bine organizata si toate etapele sa se respecte.

Ce e de retinut in privinta serviciilor obisnuite este faptul ca acestea sunt prezente in toate ofertele firmelor de pompe funebre, sunt foarte accesibile ca pret si se pot obtine relativ rapid. Pe masura ce piata serviciilor oferite in caz de deces s-a dezvoltat au aparut si alte tipuri de servicii, in speta servicii funerare premium. Aici discutam in primul rand de preturi mai mari pentru servicii de calitate ceva mai buna, despre servicii complete, care includ de la sicrie de lux din lemn de esenta speciala, pana la lenjerii pentru sicriu, orare, doctori pentru imbalsamare si constatare deces, toaletare decedat, pregatirea documentatie pentru toate tipurile de acte, adeverinte, certificate, accesorii-batiste, doliu, toiag, coroane. Serviciile premium sunt complet personalizabile, fac parte din ofertele premium, doar firmele cu experienta si cu pachete funerare premium le pot oferi si pot asigura si o calitate impecabila a fiecarui aspect al acestora.

Premium inseamna in cazul serviciilor de la firmele de pompe funebre si o consultanta mult mai eficienta, materiale, lucruri incluse in oferta mult mai bune, dar si raspuns prompt si rapid la orice solicitari. Firmele de pompe funebre au ambele tipuri de servicii, cele premium sunt mai mult pentru cei care vor inmormantari mai deosebite, care sunt dispusi sa cheltuiasca destul de mult pentru servicii excelente. Fiecare element al pachetelor de servicii este personalizabil si el, specialistii firmelor se ocupa in permanenta de gasirea unor metode si strategii pentru ca orice inmormantare sa fie una organizata ca la carte si in cele mai mici detalii. Odata ce ai optat pentru serviciile premium de la casele funerare stii ca nu te vei mai ocupa de aproape nimic, vei avea si colive si tot ce trebuie pentru la biserica. Vei avea si transport pentru decedat si persoanele care il insotesc pe ultimul drum, dar si indrumarile necesare venite de la specialisti pentru orice situatie neprevazuta apare.

Pe masura ce concurenta devine mai acerba intre firmele de pompe funebre serviciile premium vor si mai bogate, vor avea servicii pe care oricine le va solicita pentru a avea inmormantarea exact asa cum si-a dorit-o. Serviciile premium au deja o cerere in crestere mai ales ca orice client isi doreste sa obtina cele mai bune servicii de la firmele de pompe funebre pentru inmormantari care vor fi mai usor de pus la punct. Asa ca data viitoare cand veti avea nevoie de serviciile unei casei funerare puteti cere serviciile premium pentru inmormantari fara griji.