Din ce in ce mai multe companii apeleaza la liniile de credit


Cu siguranta, orice antreprenor stie cat de dificila se poate dovedi a fi gestionarea propriei afaceri sau obtinerea fondurilor necesare pentru desfasurarea activitatii. Bineinteles, exista diverse solutii in acest sens puse la dispozitie de mai multe surse, insa cele bancare clasice par ca nu mai sunt actuale in ziua de azi in conditiile in care lumea devine treptat tot mai tehnologizata. In schimb, Omnicredit vine cu cateva propuneri care trebuie avute in vedere de catre toti jucatorii din orice domeniu de afaceri.
Ce este Omnicredit
Inainte de toate, oricine ar trebui sa stie cateva detalii despre Omnicredit: prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online si care isi dedica produsele si serviciile persoanelor juridice. Fiind o institutie financiara nebancara, Omnicredit se diferenteaza de cele clasice prin solutiile simplificate aduse, menite sa usureze si modalitatile prin care tinerii antreprenori pot obtine finantarea necesara. Avantajele sunt nenumarate si merita descoperite, iar oricine vrea sa puna pe picioare bazele afacerii sale poate incepe printr-o linie de credit fara garantii.
Obtine finantarea de care ai nevoie
Linia de credit pentru IMM-uri este utila intrucat prin intermediul acesteia se pot plati furnizorii, se pot achizitiona noi utilaje. Concret, banii pot fi folositi la orice tine de dezvoltarea unei afaceri, fara a fi impuse limite si orice antreprenor stie cat de dificila este obtinerea finantarii necesare, dar nu si la Omnicredit unde procedurile au fost mult simplificate.
Conditii foarte avantajoase
De asemenea, si conditiile sunt foarte avantajoase intrucat acestea nu sunt deloc complicate si stricte precum cele regasite in cazul institutiilor financiare obisnuite. Cu alte cuvinte, poate ca singurul criteriu care poate sa faca diferenta este ca activitatea economica sa fi fost desfasurata in ultimele 3 luni.
Online este mult mai comod
Cu siguranta, online este mult mai comod pentru oricine intrucat pe aceasta cale se fac economii mari de timp si totul se poate desfasura de la birou sau chiar din confortul propriei locuinte. In plus, se elimina si birocratia, cea care nu lipseste in cazul institutiilor financiare obisnuite si care pune bete in roate multor antreprenori. Aici ai parte si de consiliere din partea unor specialisti care dispun de o experienta vasta in domeniu, de peste 15 ani, astfel ca fiecare antreprenor poate avea parte de educatia financiara necesara.
Foloseste calculatorul disponibil pe site
Faptul ca ai la dispozitie un calculator direct pe site reprezinta un mare avantaj intrucat poti afla imediat, din numai cateva click-uri, suma de care poti beneficia sau valoarea ratei lunare. Acesta e simplu de folosit si presupune sa alegi suma necesara, precum si durata imprumutului de la una pana la 12 luni.
Solutie pentru orice afacere
Aceasta linie de credit fara garantii este o solutie numai buna pentru a pune bazele oricarei afaceri din toate domeniile. Cu cat este mai creativa propria idee, cu atat mai bine, iar sumele obtinute pot fi utilizate in diverse moduri, de la achizitia de marfa si echipamente, pana la plata furnizorilor, a chiriei, a salariilor angajatilor si nu numai.
Avantajele aduse de aceasta platforma
Omnicredit promite mai multe avantaje importante, iar aici putem incepe prin a aminti de faptul ca sunt suficiente numai 30 de secunde pentru crearea unui cont pe platforma. Mai departe se va plasa cererea de finantare ce urmeaza a fi analizata in maxim 60 de minute, iar daca aceasta este aprobata, banii vor fi primiti direct in cont in cel mult 8 ore. Mai multa rapiditate si flexibilitate, mai putine griji, evitarea birocratiei, acces la oameni bine pregatiti, de toate acestea se pot bucura toti cei interesati de o solutie moderna de finantare a propriei afaceri.