Lenjerii de pat bumbac ranforce si bumbac satinat, doua tipuri de lenjerii avantajoase pentru acasa



In fiecare zi stam in dormitor mai mult decat stam in orice alta camera. Dormitorul este camera ideala pentru dormit, pentru relaxare, chiar pentru joaca alaturi de cei mici. Pe patul din dormitor vom gasi mereu lenjerii de pat bumbac de cea mai buna calitate, care vor alunga din monotonie si vor da un plus de eleganta intregului decor. Lenjeriile pentru pat sunt esentiale pentru a mentine curatenia mai usor, pentru a proteja pernele, pilotele, saltelele, pentru a putea igieniza corect locul in care dormim in fiecare noapte. De asemenea lenjeriile de pat pot contribui la crearea unui decor de vis in orice dormitor, se asorteaza usor cu restul decorului si sunt foarte simplu de intretinut.
Cele mai cautate materiale pentru lenjerii de pat bumbac pentru acasa sunt bumbacul ranforce si bumbacul satinat. Ambele sunt derivatii ale lenjeriilor din bumbac simplu, le gasiti la preturi bune si pe site-ul Armonia Textil, arata foarte bine odata ce sunt folosite pe pat, se spala rapid si nu se murdaresc atat de repede.
Lenjerii de pat bumbac ranforce
Lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt indicate pentru dormitorul copilului sau al parintilor din mai multe motive. Bumbacul ranforce este o tesatura naturala, nu provoaca alergii, este fin, are o densitate a tesaturii mai mare, rezistenta la uzura este foarte mare, confortul oferit este garantat. Umezeala corpului este absorbita rapid si nu ne trezim transpirati dimineata, lenjeriile din bumbac ranforce de la Armonia Textil se pot utiliza in orice sezon, iarna ne tin de cald, vara ne asigura racoarea de care avem mare nevoie cand sunt nopti toride. Lenjeria din bumbac ranforce se calca usor si bine, dupa spalari succesive nu se pierde din culoare, nu isi schimba proprietatile, nu se subtiaza tesatura, se poate spala si la temperaturi mari. Nu se pierde nici elasticitatea materialului in timp, tesatura este mai ferma, lenjeriile nu vor aluneca pe corp in timpul somnului. Bumbacul ranforce va arata bine chiar si dupa cateva luni de folosire, lenjeria confectionata din el va fi foarte usor de intretinut si de depozitat oriunde doriti.
Lenjerii de pat bumbac satinat
De cealalta parte, lenjeriile de pat din bumbac satinat arata mai bine si sunt ceva mai pretentioase la intretinere. Bumbacul satinat a trecut printr-un proces de mercenizare, tesatura este mai tare, culorile se fixeaza mai bine in ea, nu irita pielea, este fin si moale, placut la atingere, umiditatea corpului e absorbita bine pe timpul noptii. La capitolul estetica bumbacul satinat castiga lupta, el este lucios, moale la atingere, da impresia de tesatura de lux care atrage atentia. Rezistenta pe termen lung este mai mare in cazul lenjeriilor din bumbac satinat, tesatura nu se scamoseaza, nu se sfasie si pot fi folosite in orice fel de camere.
Cu lenjeriile din bumbac satinat ai confort si un somn odihnitor in orice perioada din an, vara te bucuri de racoare si iarna de caldura de care ai mare nevoie pe timpul noptilor geroase.
Acum ca stii toate avantajele lenjeriilor din bumbac satinat si bumbac ranforce te poti orienta mai usor cand le comanzi online. Nu iti mai ramane decat sa gasesti promotia cea mai buna, sa astepti reducerile si sa comanzi pachete 1+1 gratis pentru a avea lenjerii de schimb tot timpul. Lenjeriile din bumbac se vor incadra foarte bine in decorul ales pentru dormitorul tau, se asorteaza perfect cu restul elementelor din aceasta camera si au un aspect placut si elegant. In plus, le gasesti la preturi bune in online si sunt mereu pe stoc, consultantii magazinelor te ajuta sa le alegi pe cele mai bune, iar livrarile sunt foarte rapide, oriunde in tara.