Specialistii de la EuroSurvey te pot ajuta cu intabularea

Nevoia romanilor pentru locuinte pare ca este tot mai mare, motiv pentru care dezvoltatorii imobiliari se adapteaza la cerintele acestora si se implica in fel si fel de proiecte noi. Cresterea numarului de santiere duce implicit si la cresterea nevoii altor servicii, iar printre acestea putem aminti si de intabulare case si terenuri prin Eurosurvey. Sunt o multime de contexte in care e nevoie de asemenea servicii, iar impreuna le vom descoperi pe cele mai comune.

Inainte de toate oricine ar trebui sa stie ce reprezinta cadastrul si ce reprezinta intabularea intrucat cele doua operatiuni sunt strans legate si nu pot fi separate. Astfel, cadastrul presupune identificarea, masurarea si descrierea a diferite tipuri de imobile, de la apartamente, case pana la terenuri, urmand ca mai apoi sa fie inregistrate in documentele cadastrale si efectuate harti si planuri cadastrale pe baza lor. In schimb, intabularea presupune ca un imobil sa fie inregistrat in Cartea Funciara, ceea ce poate fi vazuta cu o baza de date a tuturor acestor imobile. Asa cum aminteam anterior, cele doua proceduri nu pot fi efectuate separat intrucat toate documentele cadastrale sunt inscrise automat in Cartea Funciara.

Astfel, e nevoie de o echipa cu experienta care sa se ocupe de toate detaliile, iar in acest sens intervine Eurosurvey care cunoaste piata, legislatia si toate procedurile, astfel ca ai garantia ca ai nimerit in locul potrivit atunci cand ai nevoie de intabulare case si terenuri. Situatiile in care e nevoie de asemenea servicii sunt nenumarate, dar putem sa le amintim pe cele mai comune.

Asadar, la pregatirea unui proiect imobiliar totul incepe prin efectuarea acestor proceduri, dar si atunci cand documentele nu sunt inscrise, din diferite motive in Cartea Funciara. De asemenea, se poate ca aceste documente sa nu mai fie la curent cu legile actuale, caz in care trebuie sa fie luate masuri. La suprapunerea cu unul sau mai multi vecini, din nou, e nevoie de aceste servicii, dar si atunci cand se doreste ipotecarea sau instrainarea unui imobil, fie ca vorbim de apartament, casa sau teren.

Fiecare constructie noua trebuie sa fie inscrisa si in Cartea Funciara, iar Eurosurvey se ocupa de toate detaliile in acest sens. Mai departe, serviciile oferite sunt necesare si la dezmembrarea sau alipierea unuia ori mai multor imobile. Sa nu uitam nici de nevoia instituirea unei servituti de trecere, fie de repozitionarea imobilului atat timp cat nu i se aduc modificari cu privire la forma sau suprafata. Totodata, institutiile financiare pot solicita in multe cazuri relevee interioare atunci cand acestea nu au fost intocmite in cazul documentatiei existente pana acum. Apartamentari, radierea din cartea funciara, actualizarea documentatiei, toate aceste sunt situatii comune in care experienta Eurosurvey poate sa faca diferenta.

Acesta este un domeniu in care experienta chiar face diferenta intrucat nu este loc de nici cea mai mica gresala. Astfel, mai bine eviti orice problema si orice bataie de cap apeland la o echipa cu experienta, care stie cum sa gestioneze fiecare situatie in parte pentru a ajunge la cele mai mari performante. In plus, rezultatele sunt obtinute in cel mai scurt timp, ceea ce reprezinta un alt mare avantaj pentru ca oricine isi doreste sa economiseasca oricat de mult timp se poate.

Nu in ultimul rand, nici costurile implicate nu sunt mari, asa ca nimeni nu trebuie sa isi aloce bugete generoase pentru a-si permite sa apeleze la serviciile de intabulare case si terenuri prin Eurosurvey. Te poti baza oricand pe echipa care te asteapta aici si ai parte de cele mai bune servicii, preturi mici, dar si experienta bogata.