Stoma Urgent are grijă de sănătatea dinților și a măselelor pentru fiecare pacient

Implantul de măsea la preț bun de la Stoma Urgent este cea mai bună soluție pentru a imita dantura naturală, deoarece este singura opțiune terapeutică capabilă să reproducă complet un dinte de la rădăcină la coroană. De asemenea, are multe avantaje față de alte soluții protetice dezvoltate până acum în stomatologie.

Restabilește estetica și funcționalitatea

Primul avantaj oferit de implanturile de măsea la preț bun de la Stoma Urgent este, desigur, înlocuirea dintelui, restabilind astfel funcțiile de bază și asigurând zâmbetul. Au deci un rol estetic major. Implanturile joacă un rol funcțional prin restabilirea masticației și, prin urmare, a nutriției. Implanturile vă permit să mâncați toate alimentele pe care le doriți. Poți, de exemplu, să muști într-un măr cu încredere. Confortul resimțit în timpul mestecării este același cu un implant ca și cu dinții naturali.

Păstrează integritatea maxilarului

La fel ca lipsa exercițiului fizic atrofiază mușchii corpului prin lipsa de stimulare, pierderea dinților duce la resorbția treptată a osului maxilar. La mestecat sau la înghițire, presiunea exercitată asupra dinților este transmisă osului maxilar, păstrându-l astfel vital. Amplasarea unui implant restabilește stimularea mecanică a osului exercitată anterior de dinte.

 

Păstrează măselele sănătoase

 

Un implant nu numai că înlocuiește un dinte lipsă, dar crește durata de viață a dinților vecini, precum și a măselelor.

Înlocuirea unui dinte cu un implant nu implică nicio mutilare a dinților sănătoși. În plus, o problemă care ar afecta un dinte adiacent implantului nu ar avea niciun efect asupra acestuia. Procesul este și reversibil, pentru că o problemă care afectează implantul nu ar avea niciun efect asupra dinților adiacenți.

Păstrează echilibrul maxilarelor

Pierderea unei măsele nu este un fapt izolat și duce inevitabil la pierderea altor măsele, dacă acestea nu sunt înlocuit rapid. Înlocuirea acestuia cu un implant face posibilă păstrarea echilibrului maxilarelor.

 

Când un dinte dispare, dinții adiacenți, cei sănătoși se deplasează spre spațiul liber. Această mișcare este lentă, dar începe imediat după extracție. Decalajul generat afectează raportul armonios dintre dinții maxilarului superior și inferior.

 

În sfârșit, pentru a vă convinge totalmente, trebuie menționat că implanturile de măsea la preț bun de la Stoma Urgent sunt,  în general, cu rate de succes foarte mari. Bineînțeles, rata de succes în implantologie variază în funcție de diverși factori care țin de pacient, starea de sănătate, igiena bucală etc., sistemul de implantare folosit, experiența chirurgului etc. Totuși, cert este că la Stoma Urgent veți găsi medicii care au experiența necesară pentru a vă ajuta să vă recăpătați abilitățile de masticație, dar și o sănătate orală optimă. Toate aceste lucruri pot fi îndeplinite prin alegerea unui implant de măsea la preț bun, apelând la medicii noștri profesioniști de la Clinica Stomatologică Stoma Urgent.