Clinica The Smile Space din Bucuresti este specializata in aparate dentare Safir si Invisalign


 

Pasul urmator pe care trebuie sa-l faci este sa incepi un tratament ortodontic.

Cel mai indicat inainte sa alegi aparatul dentar este sa faci o vizita la un cabinet ortodontic. Spre exemplu, specialistii de la clinica de ortodontie The Smile Space din Bucuresti, o sa-ti examineze dantura si iti vor propune un plan de tratament. In timpul consultatiei o sa fie analizate mai multe aspecte ale danturii, precum dispunerea dintilor, starea gingiilor, respiratia si intensitatea muscaturii.

Nu iti fie teama sa pui multe intrebari, pentru ca doar asa vei putea sa intelegi etapele pe care le vei avea de parcurs pe perioada tratamentului.

Pentru a veni in ajutorul tuturor celor care isi doresc montarea unui aparat dentar, articolul de fata o sa va prezinte o serie de aspecte esentiale de care trebuie sa tineti cont in cazul in care doriti sa va rezolvati problemele dentare cu ajutorul unui aparat dentar Safir sau a unui aparat dentar Invisalign.

Doamna Dr. Laura Gîrbea, fondatoarea clinicii de ortodontie The Smile Space, este pregatita sa iti ofere sprijin in alegerea aparatului dentar. Trebuie sa stii de la inceput ca doamna doctor a absolvit Facultatea de Medicina Dentara UMF Carol Davila din Bucuresti, specilizarea Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala.

Pentru ca vrea sa le ofere tuturor pacientilor tratamente calitative, nu s-a oprit aici cu partea educativa si a urmat numeroase cursuri in vaste domenii de tratament ortodontic.

In continuarea acestui articol, iti vom prezenta aspecte esentiale pe care trebuie sa le cunosti despre cele doua tipuri de aparate dentare, astfel incat atunci cand treci pragul cabinetului de ortodontie The Smile Space sa intelegi intr-o maniera cat mai clara explicatiile specialistilor.

Aparatul dentar Safir este in momentul actual cel mai modern aparat de pe piata si poate sa fie comparat cu o mica bijuterie, tinand cont ca se deosebeste de un aparat dentar clasic prin finisajele executate premium, dar si prin prelucrarea fina. Acest aparat este o alternativa estetica a aparatului dentar metalic, fiind apreciat de catre un numar mare de pacienti datorita aspectului mult mai placut. Bracketii din safir sunt transparenti precum cristalul si nu se observa pe dinti, aparatul fiind aproape invizibil.

De asemenea, bracketii din Safir au o suprafata neteda care protejeaza mucoasa orala si nu are actiune iritanta, provocand mult mai putin disconfort in comparatie cu alte aparate dentare de pe piata.

Cine sunt pacientii care aleg aparatul dentar Safir? Persoanele cu o viata sociala foarte activa, care au intalniri cu diversi clienti sau cei care pur si simplu isi fac griji despre ce o sa spuna lumea din jur referitor la aspectul lor fizic. Pentru ca adolescentii pun foarte mult pret pe imaginea lor, aleg adesea sa poarte acest tip de aparat dentar, care le confera mai multe incredere. De asemenea, mai este ales de catre adultii care nu vor sa fie asociati cu imaginea aparatului dentar clasic cu bracketi si elastice.

Daca e intrebi care este durata unui tratament cu aparatul dentar Safir, te anuntam ca totul depinde de gravitatea cazului, iar medicul ortodont poate sa-ti spuna cu aproximatie inca de la primul consult cat timp ar trebui sa porti aparatul dentar.

O alta alternativa apreciata de catre un numar mare de pacienti este un aparat dentar Invisalign.

Aparatul dentar Invisalign reprezinta si el unul dintre tratamentele cele mai moderne de indreptare a dintilor, fiind o alternativa invizibila a aparatelor dentare clasice, cu bracketi. Acesta are structura unei gutiere transparente, realizata cu ajutorul unui soft digital 100%.

Aparatul este format din mai multe seturi de astfel de gutiere transparente, care imprima miscarile dintilor, cu scopul de a-i aduce in pozitia corecta. Fiecare gutiera o sa contina o noua informatie pentru a imprima o noua pozitie a dintilor. Aceste gutiere trebuie sa stii ca se vor schimba la un interval de 10 zile, in timp ce imprima in mod progresiv miscari dintilor.

Invisalign poate sa fie folosit in tratarea majoritatii cazurilor de incongruenta, inclusiv ocluzii adanci, inghesuieli, ocluzii incrucisate si spatieri. Totusi, pentru cazurile ceva mai severe, care necesita extractii dentare, msicari masive de grupuri de dinti, acest sistem nu este indicat in tratament.

Durata trtamentului cu aparatul dentar Invisalign este una mai scurta in comparatie cu tratamentele cu apartele dentare clasice. Durata insa difera de la pacient la pacient, in functie de complexitatea fiecarui caz in parte si de nevoile fiecarui pacient. De asemeena, modul in care sunt respectate indicatiile oferite de catre medicul ortodont influenteaza perioada de timp necesara corecatrii problemei dentare.

Indiferent de ce tip de aparat dentar alegi, clinica de ortodontie The Smile Space este pregatita sa te sustina pe tot parcursul tratamentului, cu vizite regulate si cu sfaturi utile, astfel incat durata tratamentului sa fie una cat mai scurta cu putinta. Clinica se afla in Bucuresti, dupa cum am mentionat deja, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, intre statia de metrou Tineretului si Piata Unirii.

Asigura-te ca ai un zambet frumos si lasa-i pe cei din jur sa admire acest lucru. Bucura-te de dantura ta puternica si sanatoasa prin purtarea unui aparat dentar. Intra pe site-ul thesmilespace.ro si afla recomandarea unui medic ortodont profesionist!