De ce poti cumpara un telefon la o casa de amanet fara frica


 

Daca nu esti pregatit sa platesti in exces, un telefon mobil de la o casa de amanet este cea mai buna solutie. Acestia iti poti oferi gadgeturi in stare buna, care sunt imediat gata de utilizare. La agentia de amanet telefoane gasesti doar dispozitive verificate complet, in stare perfecta de functionare si respectand intocmai imaginile de prezentare.

De ce sunt preturile atat de mici?

Telefoanele la pret redus pot avea urme externe minore de utilizare care nu afecteaza in niciun fel functionarea si aspectul estetic al dispozitivului. Da, si in general, afacerea magazinelor de amanet telefoane Bucuresti se bazeaza pe o rotatie mare de marfuri, care este asigurata de preturile cat mai mici.

De unde vin telefoanele?

Toate bunurile prezentate spre vanzare in magazinul de amanet provin din proprietatile nerevendicate. Cu alte cuvinte, daca persoana care a luat imprumutul nu este in stare sa ramburseze banii pana la termenul stabilit, agentia isi rezerva dreptul sa vanda acel bun pentru a-si recupera banii.

Beneficii pentru mediu

In opinia multora, un lucru ar trebui sa treaca prin mai multe cicluri. A cumpara ceva nou si apoi doar a-l arunca este o relicva a culturii unei societati de consum care afecteaza negativ ecologia globala.

Achizitia un telefon la o agentie de amanet este sigura si rentabila. Inainte de a cumpara de la proprietarul anterior, evaluatorul trebuie sa verifice legalitatea dreptului de proprietate. Agentia nu accepta electronice cu un istoric opac, pentru a nu-si risca reputatia. Cand clientul aduce bunul spre amanetare, expertul agentiei trebuie sa verifice starea externa si tehnica. Astfel, este garantata functionarea corecta a aparatelor, iar garantia de 30 de zile demonstreaza acest lucru.

Astfel, principiul de lucru al casei de amanet este simplu: o casa de amanet ofera bani ca imprumut in schimbul unui telefon sau a altui bun personal. Cuantumul imprumutului este determinat de valoarea lucrului pe care clientul il preda casei de amanet. Cand clientul ramburseaza imprumutul plus comisionul calculat, el primeste inapoi proprietatea amanetata. Simplu si rapid!