Cum alegeți locația ideală pentru nuntă?

Indiferent dacă alegeți o plajă relaxată sau o sală de bal maiestuoasă, locația pe care o selectați pentru ziua cea mare dă cu adevărat tonul evenimentului vostru. Când vine vorba de alegerea localului de nuntă, întregul proces poate fi destul de descurajant, cu o mulțime de întrebări la care trebuie să găsiți răspuns. Nunta este mare sau mică? Afară sau înăuntru? Rustic sau fermecător? Când v-ați hotărât cu elementele de bază ale nunții, tu și partenerul tău puteți restrânge numeroasele locuri pentru a găsi unul potrivit pentru voi. Iată o listă a modului de a alege un loc de nuntă, de la început până la sfârșit.

Alegeți locația nunții

În generația părinților și bunicilor noștri, nunțile se țineau în mod tradițional în orașul natal al miresei. Acum, totuși, nunta ta poate avea loc oriunde – fie că este în orașul natal al partenerului tău, în orașul în care locuiești în prezent, într-un loc preferat de vacanță sau chiar într-un loc în care ți-ai dorit dintotdeauna să mergi. Nunțile în orașul natal au avantaje nenumărate, dar nunțile la destinație aduc cu siguranță beneficiile lor. În cea mai mare parte, ar trebui să alegeți locația generală pentru evenimentul vostru deoarece această decizie influențează toate celelalte detalii ale zilei voastre mari, de la buget până la alegerea meniului.

Decideți dacă doriți ca ceremonia și petrecerea să aibă loc în aceeași locație

Deși este cu siguranță convenabil să ținem ceremonia și recepția în aceeași locație, unele cupluri preferă să țină ambele evenimente în săli separate. Acest lucru se face de obicei pentru ca tinerii căsătoriți să își poată avea ceremonia religioasă într-o biserică, dar aceasta se poate face și la locul restaurantului. Este important să decideți dacă doriți o singură locație pentru ceremonie și recepție sau o locație separată pentru fiecare eveniment.

Aflați bugetul pe care vi-l permiteți

Când vine vorba despre cum să alegeți un local de nuntă, una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua este cât să cheltuiți pentru spațiu. Se pare că locația și cateringul consumă aproximativ jumătate din bugetul nunții. Cât de mult cheltuiți într-un loc depinde cu adevărat de locul în care doriți să vă căsătoriți - închirierea unui loc într-un oraș mare poate costa mai mult decât închirierea unui loc într-o zonă rurală. Sala de evenimente din Ploiești, Events Garden este locul ideal pentru nunta pe care v-o doriți care vă va permită o încadrare absolut perfectă în buget. Vorbește cu partenerul tău și cu cei dragi care pot contribui financiar la ziua ta cea mare și pot dezvolta un buget general - apoi împarte acest număr la jumătate pentru a determina cât poți cheltui pe local și meniuri.