Cum evaluezi rezultatele unui detailing exterior?


Calitatea serviciilor de detailing auto sector 6 depinde de o multime de factori. Conteaza experienta firmei care va executa operatiunile de detailing, conteaza si experienta specialistilor si produsele folosite, tehnologiile utilizate si metodele alese pentru detailing. Calitatea ar trebui sa reflecte pretul platit, raportul calitate-pret ar trebui sa fie unul excelent de fiecare data, indiferent de pachetul de servicii pe care il accesezi.

Rezultatele unui detailing exterior sunt evaluate la final, cand mergi sa iei masina din atelierul de detailing. De cele mai multe ori sunt cele la care te astepti sau depasesc asteptarile tale, daca ai ales corect atelierul de detailing si acesta ofera servicii excelente. Cum iti dai seama daca operatiunile incluse in detailing-ul auto solicitat au avut rezultatele dorite?

Prima data te uiti la aspectul general al caroseriei masinii. Profesionistii de la firma de detailing vor realiza curatarea exterioara detaliata, vor spala si usca suprafetele, asa ca nu ar trebui sa vezi niciun fel de urma si caroseria va straluci si va arata foarte bine.

In urma polisharii, degresarii si decontaminarii caroseriei aceasta isi va recapata aspectul initial si vor fi eliminate toate problemele legate de vopsea sau de caracteristicile acesteia. Pentru ca la un detailing exterior se aplica si protectie pe caroserie se poate verifica usor daca e bine aplicata, daca protectia e de calitate si e rezistenta.

O privire rapida aruncata in zona rotilor, contraaripilor, busonului, usitei rezervorului, oglinzii, grilelor de aerisire sau emblemelor si ornamentelor iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie ca sa evaluezi rezultatele unui detailing. Toate suprafetele trebuie sa fie curate, sa arate bine, fara pete si fara urme de mizerie, de praf. Geamurile vor fi curatate si decontaminate si ele, le poti vedea daca sunt sau nu curate si stralucitoare, se va aplica tratament hidrofob-aici vei putea constata eficienta tratamentului la prima ploaie mai puternica.

Protectie vei vedea si pe elementele cromate, pe faruri, pe elemente din plastic, de exemplu, asa ca e bine sa te uiti cu atentie si in acele zone ca sa vezi daca e bine aplicata. Rotilor li se va acorda o atentie deosebita, vor fi curatate si polishate jantele, se va aplica o protectie speciala pe jante, se vor hidrata anvelopele si se va aplica protectie pe ele. Protectiile sunt usor de evaluat si de observat imediat dupa ce au fost aplicate in mod corect.

Este recomandat ca evaluarea sa fie facuta in lumina foarte buna la interior sau la exterior, in lumina naturala, sa fii atent la toate aspectele unui detailing si sa asculti cu atentie toate explicatiile echipei care a lucrat la masina ta. Specialistii de la atelierele de detailing auto sector 6 sunt acolo ca sa iti dea detalii despre ce au putut face pentru masina si ce probleme au intampinat, ce fel de metode de interventie au folosit. Ii poti intreba orice, ei iti vor arata fiecare element in parte si rezultatele fiecarei actiuni, asa ca vei pleca de acolo lamurit si multumit de detailing-ul solicitat.

Stii deja cum arata masina cand ai dus-o la atelier, asa ca poti compara foarte usor aspectul sau cand o vezi in atelier dupa detailing. Vei observa cu siguranta o diferenta uriasa, un aspect elegant, o masina curata si o caroserie care arata fix ca atunci cand te-ai urcat prima data la volanul noii tale masini. Firmele de detailing sunt foarte atente la fiecare detaliu al operatiunilor executate, nicio suprafata sau element nu scapa de verificare si de curatare, intretinere profesionista, asa ca masina ta va arata impecabil cand pleci cu ea din atelierele de detailing. Nu iti mai ramane de facut decat sa te bucuri de rezultate si sa pornesti la drum cu masina ta care arata ca noua.