Producator de autoturisme electrice de top disponibil acum si in Romania

 

Autoturismele electrice Tesla sunt bine cunoscute in toata lumea si, cu siguranta, exista o multime de soferi care viseaza sa conduca unul. Pentru asta a aparut Teslounge, partenerul care iti ofera posibilitatea de a achizitiona prin leasing operational toate modelele Tesla. Teslounge nu este afiliat si nici nu se identifica cu Tesla, ci este doar un intermediar care isi propune sa deschida usile pentru fanii masinilor electrice.

Tesla produce doar patru modele de masini, insa se pare ca acestea au fost mai mult decat suficiente pentru a-i cuceri pe multi. Performantele sunt greu de atins de alti producatori, motiv pentru care Tesla a atras multi pasionati de masini conventionale care si-au dorit sa faca trecerea la autoturismele electrice. Astfel, Teslounge vine cu finantare Tesla, iar cine este interesat poate face un test drive Tesla cu Model 3, Model S, Model X sau Model Y. Acestea sunt, de departe, cele mai bune masini electrice pe care le poate cumpara cineva. De exemplu, chiar si cel mai accesibil autoturism, Model 3, ofera o autonomie care poate ajunge pana la 567 de km, pe cand viteza maxima este de 261 km/h, iar sprintul pana la 100 km/h se face in doar 3,3 secunde. Model 3 se remarca printr-o tinuta de drum exemplara, fiind o masina care se poate adapta la diferite stiluri de condus, astfel incat sa fie acoperite cerintele tuturor soferilor.

In schimb, cine isi doreste o autonomie mai mare, poate alege Tesla Model S care permite parcurgerea a 837 de kilometri cu o singura incarcare. Viteza maxima este de 322 km/h, iar viteza pana la 100 km/h se atinge in doar 2,1 secunde. Daca esti un impatimit al condusului sportiv, cu siguranta, acesta este autoturismul ideal pentru tine.

Pentru famili exista model X, o masina cu o autonomie de 547 de kilometri, vitea maxima de 262 km/h si sprint pana la 100 de km/h in doar 2,6 secunde. Imbina performantele sportive cu confortul unui autoturism pentru familisti cu acest model care seamana cu model Y. Acesta din urma asigura o autonomie de 480 de kilometri, viteza sa maxima este de 241 km/h, iar sprintul pana la 100 km/h se face in doar 3,7 secunde.

Tesla aduce si mai multa siguranta in trafic cu ajutorul tehnologiilor incorporate de autoturismele sale. Protectia la impact frontal si laterla, reducerea riscului de rasturnare sunt doar cateva, iar soferii au motive de bucurie si datorita faptului ca beneficiaza de sisteme foarte eficiente precum pilotul automat, parcarea automata sau schimbarea automata a benzilor.

Mai multe poti afla direct de la Teslounge, locul in care ai certitudinea ca esti pe maini bune!