Fii in trend cu ajutorul bratarilor de picior


 

Tu insa poti sa le porti oricand iti face placere si mai ales atunci cand vrei sa te simti libera si detasata ca in concediu!

Iata cateva modele de bratari de picior pe care le gasesti la Indira si care iti vor transforma orice zi intr-una speciala. Asta pentru ca nu va trebui sa mergi neaparat la mare pentru a-ti pune o bratara la picior. O poti face cand mergi la birou sau la plimbare in parc.

Bratari de picior pe care sa le porti oricand

Asa cum spuneam, bratara de picior merita sa primeasca un loc special in garderoba ta, pentru ca astfel iti va aduce un sentiment de vacanta, care este intotdeauna asteptat. Sau poti sa o faci cadou celor care isi doresc sa fie intr-o stare constanta de vacanta. Pentru ca ce bine prinde un cadou neasteptat cuiva drag!

Nu uita insa inainte de a achizitiona o bratara sa iti masori glezna, sa te asiguri ca ti se potriveste. Daca o faci cadou, iar acest proces nu iti este la indemana, nu e nicio problema, o poti returna si inlocui cu cea perfecta!

Bratara de picior din argint Aisha

Bratara Aisha este speciala datorita celor doua lanturi suprapuse si a margelutelor delicate din argint care se intrepatrund atat de bine incat cu greu o vei da jos de la picior chiar si pe timp de iarna. Ea merita un loc deosebit in garderoba.

Bratara de picior din argint Wave

Poarta valul cu tine tot timpul in bratara de argint Wave. Astfel te vei simti ca in vacanta, iar cand iei o pauza, o poti admira si sa te duca cu gandul la plaja, soare si timp liber. Apoi cu alta pofta iti vei relua munca.

Bratara de picior din argint Sundown

Ia soarele cu tine oriunde ai merge! Bratara din argint, dar placata cu aur galben cu grosimea de 2 microni iti va aduce atat stralucirea pe care o meriti, cat si starea de bine pentru a trece mai usor peste perioadele incarcate care ar putea aparea de-a lungul zilei.

Bratara de picior din argint Rose Carnival

Cu siguranta ai vazut cel putin o data-n viata videouri sau macar poze de la celebrele carnavaluri din intreaga lume. Ei bine, acum poti avea si tu acel feeling zi de zi daca porti bratara Rose Carnival! Vei avea mereu un look fresh si excentric.

Bratara de picior din argint Minnie

O bratara cu adevarat speciala este si Minnie, care are in componenta hematit si argint placat cu aur rose de 14 karate. Imbinarea negrului cu rose ii da si un aer elegant si o poti purta chiar si alaturi de little black dress la un cocktail. Cu siguranta nu va trece neobservata.

Pe langa bratarile de picior, la Indira vei gasi orice bijuterie pe care ai vrea sa o faci cadou cuiva drag sau, de ce nu, chiar tie: inel cu Piatra Lunii - una dintre pietrele noastre preferate; cercei din argint lungi, scurti sau rotunzi; pandantive si lantisoare din cele mai felurite. Iar daca ti-e greu sa te hotarasti la un cadou, avem o solutie pentru tine: gift card-ul care ajunge pe mailul persoanei pe care doresti sa o surpinzi. Astfel, tu alegi valoarea lui, iar destinatara isi va alege ce doreste de pe site. Si poti sa fii sigur ca se va gandi la tine atunci cand va purta cadoul si cel putin un zambet ii va aparea pe fata.

Mai mult decat orice, Indira ofera o experienta: de la cautarea bijuteriei pe site, la alegerea si cumpararea sa - care este un proces extrem de usor - si pana la livrare. Frumos impachetate si cu atentie la detalii, bijuteriile vin insotite de un certificat de autenticitate si garantie, aspect care nu trebuie ignorat.

Alege sa stralucesti aparte zi de zi cu ajutorul bijuteriilor Indira si te vei simti mai increzatoare ca niciodata!