Locuri de vizitat in Bucuresti?


 

Fiecare zona a orasului reprezinta o alta lume, iar tu vei putea descoperi, de-a lungul vacantei de vara, frumusetea acestui oras. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi zonele cheie pe care doresti sa vizitezi.

Daca nu stii care este viitorul itinerariu si este pentru prima data cand vizitezi Bucurestiul, poti opta pentru un City tour, in cadrul caruia sa vizitezi intregul oras intr-o singura zi. In momentul in care alegi un astfel de serviciu vei stii cu siguranta care sunt zonele pe care urmeaza sa le vizitezi, precum si costurile aferente mini excursiei. In cadrul acestor activitati vei beneficia de un ghid, de o motocicleta sigura, precum si de profesionalismul personalului, care se ocupa de organizarea unui astfel de tur.

Totusi, in acest articol, iti vom prezenta si cateva locuri populare din oras, astfel incat tu sa iti poti face o idee cu privire la viata din Bucuresti.

  1. Piata Unirii

Piata Unirii reprezinta una dintre cele mai importante atractii din oras, datorita renumitelor fantane care se afla aici. Atat pe timpul zilei, cat si al noptii, zona din Piata Unirii este incantatoare deoarece aici se pot indentifica diferite cladiri care abordeaza anumite stiluri arhitecturale. Chiar daca se pot observa cladiri cu un aspect interbelic sau minimalist, acestea formeaza un tot unitar, absolut incantator.

Majoritatea persoanelor prefera sa viziteze aceasta zona pe timpul noptii, datorita fantanilor care au un aspect unic, precum si al jocului de lumini. Datorita acestor elemente, Piata Unirii devine, pe timp de noapte, un adevarat spectacol, de care te poti bucura in mod gratuit.

  1. Casa Poporului

Bucurestiul este renumit datorita Casei Poporului, care se situeaza in topul celor mai impunatoare cladiri, la nivel mondial. Aici, te vei putea bucura de privelistea uimitoare, dar si de arhitectura impresionanta pe care edificiul o prezinta, fapt pentru care zona este perfecta pentru fotografii, peisaje sau chiar selfiuri. In cazul in care doresti sa admiri de aproape stilul acestei cladiri, o vei putea vizita, intr-un anumit interval orar. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa achiti biletele si sa vizitezi zonele care sunt deschise pentru public.

Totusi, majoritatea persoanelor prefera sa realizeze cele mai impresionante fotografii avand in spate arhitectura unica a Casei Poporului.

  1. Calea Victoriei

Multe persoane prefera stilul interbelic, fapt pentru care prefera sa isi petreaca serile pe Calea Victoriei, bucurandu-se de o plimbare linistita, savurandu-si cafeaua sau plimbandu-si animalele de companie. Pe aceasta strada vei putea gasi numeroase cladiri care au un stil unic, specific perioadei anilor ’40, precum si diferite buticuri chic, de unde iti vei putea achizitiona diverse lucruri pe care sa le tii amintire.

Intreaga strada are un aspect impresionant, iar tu vei putea realiza fotografii unice pentru conturile tale de Social Media sau chiar vei putea filma diferite secvente pentru vlog.