Costume de baie care acoperă vergeturile


 

Din fericire, un costum de baie potrivit și bine ales, plus niște trucuri pe care le vei afla în cele ce urmează pot ascunde aceste probleme. Iar tu te vei putea bucura din nou de acea senzație de libertate pe care numai la malul mării, cu vântul care-ți adie prin păr, o poți trăi. Iar asta fără să te gândești în termeni negativi la felul în care arăți.

Iată care sunt cele 5 tipuri de costume de baie, prin care și tu poți masca vergeturile:

Costum de baie cu slip înalt 

Un costum de baie cu slip înalt poate deveni o opțiune incredibil de senzuală, prin aluzia sa retro. Alege printuri exotice și mixează slipul cu sutienul, pentru un efect actual.

Mai mult însă, costumul de baie cu slip înalt este excelent pentru a masca celulita și vergeturile de pe abdomen, pentru a ascunde burtica și a camufla inteligent colăceii. Te va ajuta să treci sub semnul tăcerii un mic dejun copios sau probleme de balonare. Cu un asemenea sprijin prețios, lancezeala pe plajă va redeveni activitatea ta preferată.

Tankini

Un tankini – care are un top ca un maiou, în locul clasicului sutien – este foarte la modă în acest sezon și este alegerea ideală dacă ai vergeturi la nivelul abdomenului. Este o cale de mijloc între un costum de baie întreg și incomod și libertatea pe care ți-o oferă un costum din două piese. 

Piesele care formează un tankini pot fi purtate și separat, iar în locul clasicilor slipi, poți alege pantaloni scurți, care ascund și defecte de la nivelul posteriorului, dacă este cazul.

Costume de baie monokini

Pentru zonele cu imperfecțiuni, costumele de baie dintr-o singură piesă sunt de cele mai multe ori soluția salvatoare. Cum multe femei sunt reținute însă atunci cănd vine vorba de un one piece, creatorii au apelat la un compromis inteligent: costumele de baie monokini. Acestea sunt de fapt un costum clasic dintr-o singură bucată, cu tăieturi sau decupaje în zona abdomenului.

Cu ajutorul lor, vei reuși să camuflezi vergeturile de pe burtă și să arăți în același timp extrem de fashion. Aceste piese sunt alegerile hot ale creatorilor, de cateva sezoane, așa că nu ezita să le porți!

Costume de baie cu print viu colorat

Dacă vrei să stăpânești magistral arta camuflării defectelor, trucurile de mai sus nu îți vor fi de ajuns. Pe lângă decupaje, imprimeul costumului tău de baie poate face minuni atunci când vorbim despre silueta perfectă. Cu alte cuvinte, un model mono, într-un singur bloc de culoare, poate accentua vergeturile și celulita, în timp ce un print bogat va distrage atenția de la ele.

Multiplica-ti aptitudinile de pictor și ține cont și de dimensiunea printului, pentru cele mai bune rezultate: printurile aglomerate vor fi perfecte pentru fetele și femeile minione, în timp ce cele mai aerisite, care dau impresia de spațiu, vor arăta de minune pe cele mai înalte.

Tu ce trucuri folosești pentru a ascunde celulita la plajă? Ai găsit costumul de baie potrivit pentru asta? Te invităm pe www.veeshop.ro pentru a descoperi cele mai frumoase și la modă costume de baie din acest sezon.