Republica Dominicană – o locație perfectă pentru vacanța ta din 2021.

Experiența unui sejur în Republica Dominicană în anul 2021 este de neratat mai ales după acest an plin de stres și de nesiguranță. Dacă îți dorești să te bucuri de o astfel de vacanță, atunci este foarte important să știi că poți să o faci chiar acum cu unele dintre cele mai bune și mai eficiente oferte posibile, aflate chiar la un click distanță. Sate pescărești, muzică bună și istorie în adevăratul sens al cuvântului, toate acestea te așteaptă pentru a te bucura de ele așa cum se cuvine.

Santo Domingo

Cunoscut ca fiind cel mai vechi oraș din Lumea Nouă, Santo Domingo este unul dintre locurile pe care le iei în sine ca fiind obiective turistice. De ce? Ei bine, deși anii au trecut peste el cu o istorie destul de încărcată, acesta reușește să păstreze până în zilele noastre unele dintre cele mai impresionante aspecte ale civilizației pe care o poți întâlni aici. Zona colonială, este probabil locul perfect în care să îți începi zilele de vacanță, în special dat fiind faptul că aceasta se află deja de ani de zile în patrimoniul UNESCO. Aceasta adăpostește străduțe pietruite, arhitectură colonială spaniolă și de asemenea unele dintre cele mai speciale restaurante din Republica Dominicană. Tot aici vei fi întâmpinat și de Muzeul Casei Regale și de Muzeul secolului al 16-lea Alcazar De Colón, care a fost construit de fiul lui Christopher Columb. Mai mult, Plaza de la Culture, care este și centru muzeului, adăpostește Palatul de Arte Frumoase, Muzeul de Artă Modernă și Palatul Național.



Parcul Național Estic

Un alt monument care se află în patrimoniul UNESCO este și Parcul Național Estic care este casa a mai multor specii de plante și animale, inclusive cele 112 de specii de păsări, pe care trebuie să le admirați dacă ajungeți în această parte a lumii. Rezervația are în componența și o unele dintre cele mai mari parcuri din Caraibe, acolo unde atracția principală este reciful de corali. Mai mult, parcul este cunoscut pentru cele patru specii de țestoase marine, delfini bottlenose, și numeroase specii de pești care trăiesc în apele tropicale.

Punta Cana

Pe vârful estic al Republicii Dominicane vei descoperi Punta Cana, una dintre cele mai cunoscute și mai vizitate locații turistice din această parte a lumii. Celebră pentru stațiunile turistice și pentru multitudinea de elemente istorice, zona este perfectă pentru iubitorii de soare și de și de bronz, care caută metode cât mai plăcute prin care să îți petreacă zilele relaxante de concediu. Parcul Scape, care se află în apropiere pune la dispoziție un tur zipline, buggies dun, dar și o vizită în apele reci ale lagunei Hoyo Azul.