Singura florarie online care iti ofera transport gratuit oriunde in Bucuresti


 

Vrei sa oferi un cadou unei persoane dragi? Iti doresti sa oferi cuiva bucurie printr-un buchet de flori? De cele mai multe ori, bucuria este daruita prin gesturi mici. Daca vrei sa faci cuiva o surpriza, dar esti la sute de km distanta, sau nu poti sa vizitezi acea persoana acasa din cauza pandemiei si a restrictiilor, alege sa ii trimiti cadoul la usa. Alege flori de la o florarie online pe care sa le trimiti direct la adresa unei persoane dragi atunci cand vrei sa o surprinzi.

Comanda cele mai deosebite buchete de flori de la Floraria de Vis, una din putinele florarii online care iti pune la dispozitie transport gratuit pentru comenzile tale de flori livrate oriunde in Bucuresti.

Iata care sunt avantajele tale atunci cand alegi sa faci o comanda flori online

Comanda flori online de fiecare data cand vrei sa ii spui unei persoane dragi ce simti. Trimite bucurie printr-un buchet de flori la orice ora, indiferent de ocazie. De fiecare data cand vrei sa faci o bucurie unei persoane dragi, este de ajuns sa intrii pe net si sa plasezi comanda. Iata cateva din avantajele pe care le ai atunci cand comanzi flori online.

  1. Comanzi flori la orice ora. Spre deosebire de o florarie fizica, o florarie online este mereu disponibila. Poti alege flori la orice ora pe care le primesti in urmatoarea zi. Daca este miezul noptii si ti-ai adus aminte ca maine este ziua unei colege de la birou pentru care nu ai apucat sa comanzi un cadou, alege un buchet de flori online, pentru care poti selecta adresa de livrare direct la birou pentru a-i face o surpriza.
  2. Primesti comanda in aceasi zi, in doar cateva ore. Daca vrei sa te bucuri de un buchet de flori, alege-l de pe site si il poti avea in aceasi zi. In doar cateva ore de la confirmarea comenzii, te bucuri de florile comandate. Livrarea se face in fiecare zi, de luni pana sambata. Deci daca ai uitat de ziua de nastere, poti comanda buchetul acum, iar in cateva ore sa il poti oferii persoanei sarbatorite.
  3. Florile sunt livrate la adresa specificata de tine de catre curieri specializati. Daca iti faci griji in privinta calitatii florilor livrate, este foarte important sa stii ca toate buchetele sunt livrate la adrese doar de curieri specializati. De asemenea, masinile cu care sunt livrate florile sunt echipate special pentru ca fiecare buchet sa ajunga la destinatie in stare perfecta.
  4. Ai o varietate mult mai mare din care poti alege. Daca la florariile fizice ai alegeri limitate, la o florarie online, ai sute de variante din care poti alege. Poti opta pentru buchete de flori, aranjamente florale, sau cutii cu flori prin care sa le aduci bucurie celor dragi ai tai. In plus, daca nu gasesti nimic pe gustul tau, poti solicita o comanda personalizata pentru un buchet de flori care sa se potriveasca preferintelor tale.
  5. Platesti rapid si in siguranta. De cele mai multe ori se intampla ca florariile fizice sa iti ofere posibilitatea de a platii doar cash. O florarie online iti ofera mai multe modalitati prin care poti platii. Fie platesti online cu cardul, fie ramburs cu cash sau cu cardul direct la curier. Indiferent de metoda de plata pe care o alegi, mereu te poti bucura de protectia datelor personale si ale cardului tau. Fiecare plata cu cardul este securizata pentru ca totul sa se realizeze usor si fara nici-o bataie de cap.

Alege buchete de flori de la Floraria de Vis pentru tine sau o persoana draga

Acum ca stii care sunt avantajele pe care le ai atunci cand faci o comanda de flori online, e timpul sa plasezi prima comanda. Acceseaza acum siteul si alege acum buchetul de flori preferat pentru tine sau o persoana draga. Comanda flori de la Floraria de Vis, daca vrei sa mai beneficiezi si de livrare gratuita pentru orice buchet de flori livrat oriunde in Bucuresti. Ofera bucurie prin buchete de flori celor pe care ii iubesti.