Cakesicles pentru evenimentele speciale din viata ta!


 

La orice eveniment din viata ta vei avea nevoie de un desert gustos. Vorbim de nunti, botezuri, onomastici petrecute in confortul propriei case sau la un restaurant. Meniul este unul destul de dificil de ales; in functie de eveniment trebuie gandit astfel incat sa satisfaca gusturile tuturor invitatilor. Cand vorbim de nunti, clasicele sarmale nu trebuie sa lipseasa, la fel si aperitivul sau pestele. Sunt parca un sablon pentru o nunta aceste meniuri. Evident, depinde de restaurant cat de gustoase sunt, de locatia aleasa. La un botez sau o petrecere de copii, poate parea simplu, dar nu este. Trebuie intrebati parintii micilor invitati la ce au alergii in primul rand. Meniul se stabileste si in functie de acest aspect. Dar totodata trebuie sa pape ceva cei mici, poate nu sarmale, dar meniul trebuie sa fie unul bun si sanatos pentru ei. Oricum, vedetele in lumea copiilor raman dulciurile. La onomastici serbate acasa, putem simplifica meniul, un aperitiv clasic cu putina sunculita rulata, un cascaval, o branzica. In functie de gusturi la felul principal, parca nu trebuie sa lipseara o friptura de pui sau porc langa un cartof sau o salata. De obicei gospodinele nu duc lipsa de inspiratie. Dar daca tot pregatesti atatea, trebuie sa iei in calcul ca desertul necesita timp, probabil pe care nu il mai ai. Cu siguranta, trebuie sa te aranjezi pentru eveniment. Asadar Desertul de la Berryo este varianta rapida, singura si gustoasa care iti lasa timp si pentru tine.

Pentru toate aceste evenimente trebuie sa aveti pregatit un dulce. Un desert de la Berryo care sa-i atraga atat pe cei mici cat si pe adulti. Ce poate fi mai placut pentru un copil decat ciocolata? Nu vorbim de orice ciocolata, ci de ciocolata belgiana, care este una dintre preferatele tuturor. Puteti realiza la comanda cakesicles Berryo, acestea au o forma minunata de ingheta. Sunt niste inghetate pe bat dar nu sunt reci, deci nu avem probleme cu gatul. Stim cat de mult adora copii inghetata dar ne ferim sa le-o oferim pentru ca fac destul de repede rosu in gat. Asadar o varianta mai buna si safe pentru copii si parinti sunt cakesikles Berryo.Continutul lor este de minitortulet, glasat la exterior cu ciocolata belgiana. Interiorul difera, in functie de preferinte si de pachetul ales. Daca va place zmeura, aceasta se gaseste sub forma de gem si este invelita intr-un blat de tort. La exterior este acoperita de o ciocolata alba belgiana. Poate doriti cu umplutura de arahide sau cu nutella. In functie de preferinte puteti alege desertul de la Berryo atat pentru evenimentele speciale din familie tinute acasa cat si in diferite sali de evenimente. Sunt de cea mai buna calitate si se poate face si candy bar. 



Asadar evenimentul dumneavoastra la capitoulul desert este asigurat. Acestia sunt foarte promti si toate produsele lor sunt proaspete. Trebuie doar sa stabiliti meniul principal, locatia si sa mergeti cu voie buna la eveniment.