Fabrica de Vacanțe te ajută să descoperi frumusețile Spaniei

Aflat în inima Coastei del Sol, Málaga ne fascinează cu cultura și farmecul Andulaziei la fiecare pas. Gazda unora dintre cele mai importante monumente istorice din Europa, plaje strălucitoare care se întind până la marea strălucitoare, toate acestea ne arată că există nenumărate lucruri minunate de făcut cu ocazia unui city break în Málaga. Te întrebi ce să vezi și să faci într-un city break în Málaga, Spania? Iată cele mai interesante locuri pe care merită să le vezi și de care trebuie să ții cont pentru cele mai bune lucruri de făcut atunci când vizitați acest oraș magic de pe litoralul Spaniei.

Prin urmare, dacă doriți un city break în Malaga în perioada următoare, însă dincolo de plajele fermecătoare doriți să mai vedeți și altceva, mai jos, vă prezentăm o listă cu cele mai interesante obiective turistice pe care nu trebuie să le ratați dacă plecați într-un city break în Malaga.


Teatrul Roman

Așezat chiar la baza Alcazabei, veți găsi Teatrul Roman. Acesta este cel mai vechi sit din toată Málaga, mai ales că datează din secolul I, dar nu a fost descoperit până în anii 1950. Puteți vedea puternica influență romana din Malaga în acest teatru, care a stat falnic departe de interesul lumii vreme de mulți ani. Astăzi, încă se pot vedea diferitele straturi de scaune și intrarea grandioasă, rămășițe din vremuri străvechi. Accesați centrul de vizitatori pentru a afla mai multe despre site și pentru a vedea mai mai în amănunt diversele artefacte care au fost descoperite din teatru, cum ar fi vase și unelte.

Pentru o prezentare completă a Teatrului Roman, luați în considerare un tur ghidat care include și un tur al Alcazaba.

Admirați vederile panoramice de la Castillo de Gibralfaro

Un alt punct de atracție turistică din Málaga este o vizită la Castillo de Gibralfaro, un castel din secolul al VIII-lea situat pe un deal abrupt.

La fel ca majoritatea monumentelor antice, Castillo de Gibralfaro a fost reconstruit în secolul al XIV-lea și folosit ca loc pentru a găzdui trupele și pentru a proteja Alcazaba. Într-o vizită aici, puteți să vă plimbați prin turnurile de observație. Cea mai bună parte a acestei cetăți este că oferă vizitatorilor vederi întinse ale insulei și puteți să vă bucurați de o priveliște fermecătoare a întregului oraș cu clădiri joase, vegetații luxuriante și, desigur, oceanul din depărtare.

Catedrala din Malaga

Un amestec de arhitectură renascentist și baroc, Catedrala din Málaga se înalță în centrul orașului, cu o fațadă construită din arcade mărețe, coloane falnice și imagini complicate ale sfinților sculptate în piatră pe care nu ar trebui să o ratați atunci când plecați într-un city break în Malaga.