Alege sa porti doar haine cu designul tau favorit

Daca esti adeptul stilului casual, contemporan, la fel ca multi dintre noi, cu siguranta si tu iti doresti sa te evidentiezi prin modul in care te imbraci, cu toate ca acest lucru poate parea mai dificil de realizat la prima vedere, atunci cand tinutele tale sunt formate din cele mai multe ori din hanorace si blugi. Acestea fiind spuse, daca esti fanul unui croi simplu poti oricand sa alegi sa experimentezi cu imprimeurile, modelele si desenele pe care le integrezi in garderoba. Mai mult decat atat, daca te simti inspirat poti deveni inclusiv designerul propriilor tale piese si poti alege sa le impartasesti cu restul lumii, pentru ca si ei sa poata purta o idee originala care iti apartine.

Fii diferit de toti ceilalti cu ajutorul hainelor

   In ceea ce priveste stilul personal, putem spune ca pe langa modul de viata si alte preferinte, influenta cea mai mare este data chiar de magazinele de mass market si de oferta sezoniera pe care acestea aleg sa o scoata la vanzare, in functie de propriile predictii cu privire la trendurile care vor avea cel mai mare succes la public. Totusi, daca preferintele tale nu coincid cu cele ale lor nu mai exista niciun motiv pentru care sa te limitezi la ceea ce gasesti in mall, pentru ca poti alege concomitent stilul si confortul personalizandu-ti hainele. Astfel, odata ce te familiarizezi cu magazinul nostru online, iti poti da frau liber imaginatiei si poti alege sa iti creezi propria colectie de hanorace, maiouri sau tricouri NaNaNa, care sa te reprezinte in totalitate. Mai mult decat atat, daca iti doresti o idee la fel de inedita pentru un cadou, poti opta pentru un design propriu sau oferi un card cadou celor dragi si va puteti distra impreuna intr-un mod creativ.

 

Alege sa faci parte din comunitatea NaNaNa

   Odata ce ti-ai descoperit pasiunea pentru tot ceea ce tine de grafica si design, ar fi pacat sa nu iti dezvolti aceasta latura creativa, motiv pentru care te incurajam sa o transformi intr-un business propriu, in cadrul caruia tu vii cu ideile iar noi venim cu executia lor. In acest fel, te poti bucura de aprecierea celor ce aleg din selectia ta de hanorace sau tricouri NaNaNa, in timp ce noi ne ocupam de imprimarea si livrarea produselor, si bineinteles de plata comisionului tau, care incepe de la 20% din pretul stabilit de noi pentru fiecare articol in parte. Daca si tie iti surade ideea unui parteneriat in care sa ai parte de cele mai avantajoase conditii, poti oricand sa intri pe site si sa iti deschizi un magazin in cadrul caruia sa iti expui produsele originale, totul in doar cateva minute.