Investeste inteligent in malete barbatesti

Maleta barbateasca reprezinta o piesa vestimentara indispensabila pentru orice stil. O maleta barbati poate completa aproape orice aspect, desi acest element de imbracaminte este cel mai des folosit in stilul business casual.

In ciuda faptului ca moda barbateasca este foarte conservatoare, designerii ofera diferite optiuni pentru malete. Ei experimenteaza cu modele, materiale folosite si culori.

Cand se poarta maleta

Totodata, o maleta este o piesa vestimentara pentru toate anotimpurile, indeosebi pentru toamna-primavara. Aceste malete barbati iti vor tine de cald si se vor mula perfect pe corp.

Modele

Stilurile de malete pentru barbati nu sunt foarte diverse, dar cu toate acestea, se pot distinge mai multe varietati ale acestei imbracaminte:

  • stranse pe corp, din tricotaje fine;
  • modele semi-adiacente dintr-un material mai dens;
  • modele cu guler ridicat;
  • modele cu guler rulat, etc.

Baietii sportivi sunt sfatuiti sa aleaga modele care se potrivesc bine corpului. In astfel de malete, vor arata deosebit de elegant. Gulerul maletei ar trebui sa fie de o forma semi-adiacenta, sa nu fie strans, dar, in acelasi timp, sa nu atarne.

Culorile

Sa nu uitam ca maletele se deosebesc intre ele foarte bine prin culori variate. Daca esti o persoana mai conservativa poti alege o maleta neagra, gri, kaki sau bleumarin. Pentru firele mai indraznete si care iubesc culoarea, maletele fuchsia, verde, rosu, pruna sau mustar se vor potrivi de minune.

Totusi, una dintre ele mai populare optiuni este maleta neagra. Acest model se potriveste bine tinutelor de zi cu zi cat si celor business. Universale mai sunt si maletele albe. Aceasta se potriveste bine cu lucruri de diferite culori, mai ales se potriveste bine cu sacourile.

Reguli de asortare

Sa ne dam seama cum sa asortam maletele ca sa ne favorizeze tinuta. De obicei, recomandarile generale sunt:

  • maletele pot fi purtate sub jacheta sau purtate cu veste; daca intentionezi sa porti o maleta cu un costum business, atunci aceasta ar trebui sa aiba cateva tonuri mai deschise decat sacoul;
  • atunci cand creezi o imagine de afaceri, trebuie sa acorzi atentie lungimii manecii. O maleta nu este o camasa, asa ca marginile manecilor acestui articol de imbracaminte nu trebuie sa iasa dincolo de marginile manecilor jachetei;
  • modelele casual vor fi completate cu jachete din piele sau denim;
  • atunci cand alegi elemente ale ansamblului, tine cont de sezonalitatea lucrurilor. Asadar, nu ar trebui sa combini o maleta usoara de vara cu un cardigan calduros sau invers.

Astfel, daca iti plac maletele, le poti purta cu incredere, totodata aratand elegant si stilat.