Care este rolul suplimentelor antivirale naturale in lupta cu virusii


 

Virusii reprezinta un grup larg de agenti patogeni care pot provoca o mare varietate de boli, de la gripa la hepatita. Dar cele mai numeroase dintre ele sunt microorganismele pe care, literalmente, fiecare dintre noi le intalnim de-a lungul vietii - acestia sunt agentii cauzatori ai gripei, SARS si alti agenti patogeni „reci”. In ajutor ne vin in acest caz antivirale naturale.

O persoana obisnuita, pe care infectia l-a scos din rutina obisnuita, rasplatindu-l cu un nas care curge, febra si alte „farmece” reci, nu este interesat de tipul de virus care l-a lovit si de mecanismul de actiune al medicamentelor antivirale. Este mult mai important pentru el in acest moment sa scape de o tuse dureroasa, dureri de gat si de cap - si cat mai repede posibil!

In cautarea pastilei „magice”.

Unele pastile actioneaza rapid, iar dupa 15-20 de minute o persoana se simte mai bine. Si pacientului i se pare ca boala s-a retras. Dar pentru cat timp? Problema este ca multe medicamente prezentate pe vitrinele farmaciilor actioneaza intr-o singura directie: unele distrug virusul, altele reduc severitatea manifestarilor bolii. Mecanismul de actiune al acestor medicamente variaza semnificativ, iar lipsa unei abordari universale a prescriptiei lor in randul medicilor nu face decat sa mareasca nemultumirea pacientului.

Ce rol au antiviralele naturale?

Medicina moderna nu poate fi imaginata fara ultima generatie de medicamente antivirale naturale covid. Nu cu mult timp in urma au aparut mijloace eficiente de combatere a virusilor. 

Medicamentele antivirale cu actiune complexa au deschis o noua directie in tratamentul bolilor infectioase. Aceste antivirale covid naturale actioneaza in mai multe directii in acelasi timp: lupta impotriva virusilor, amelioreaza inflamatia din tractul respirator si mareste apararea organismului, accelerand procesul de vindecare. 

Astfel, bolile infectioase de etiologie virala necesita utilizarea suplimentelor antivirale. Particularitatea lor consta in incapacitatea de a mentine pe o perioada mai lunga activitatea vitala in afara celulelor organismului gazda. Dar, patrunzand in celula, virusurile se inmultesc rapid si sunt integrati in ADN-ul purtatorului. Actiunea suplimentelor naturale are ca scop inhibarea (blocarea) capacitatii agentilor patogeni de a-si clona codul genetic in celulele umane. 

Acestea actioneaza direct asupra ADN-ului sau ARN-ului organismelor patogene, incalcand integritatea agentului patogen in sine, oprindu-i activitatea vitala si facand imposibila reproducerea (replicarea) ulterioara a acestuia.