Sună la o clinică profesionistă de fizioterapie și scapă de o multime de afecțiuni

Kinetoterapie a reușit să vindece multe afecțiuni și eficacitatea sa a fost dovedită de multe ori atunci când pacienții au probleme exacerbate de durere. Prin urmare, dacă aveți nevoie de niște cursuri de reabilitare medicală, vă recomandăm să apelați la una dintre renumitele clinici de kinetoterapie din București pentru a apela la serviciile noastre. Poți scăpa de durere dimineața, când te trezești, noaptea sau în alte momente când corpul și oasele tale sunt mai stresate.

Pentru cei care nu știu, osteoartrita este cauzată de uzura cartilajului în timp. Genunchii și șoldurile sunt afectate în special. În acest fel, kinetoterapie poate ajuta la gestionarea durerii și la prevenirea agravării acestei tulburări articulare.

Deși se știe că osteoartrita cauzează probleme la genunchi și șolduri, poate afecta și spatele, gâtul și umerii, îngreunând activitățile zilnice. Terapia fizică poate fi folosită și pentru a trata alte probleme care provoacă dureri de genunchi. Acest lucru este valabil și pentru leziunile traumatice ale genunchiului, care deseori lezează meniscul și ligamentele, îngreunând mișcarea.

Indiferent de ceea ce vă provoacă durerea de genunchi, un terapeut fizic va putea determina cauza și cea mai bună modalitate de a o trata. Prin urmare, la MovKinetic veți găsi cei mai experimentați medici în domeniu. Așadar, dacă doriți cele mai bune tratamente și modalități de a vă îmbunătăți, clinica noastră din București vă are acoperit.

Pe de altă parte, practica noastră de kinetoterapie din București poate repara și unele leziuni articulare. Leziunile articulațiilor pot apărea la gât, spate, brațe sau picioare. Aceste leziuni pot fi cauzate de traumatisme, suprasolicitare a părților corpului sau segmente osoase nealiniate. Semnele și simptomele acestor leziuni pot cauza multe probleme în viața de zi cu zi. Kinetoterapia sportiva este una dintre cele mai bune modalități de a trata leziunile articulare și de a restabili funcția care le controlează.

Leziunile musculare sunt o altă problemă care poate fi abordată cu ședințele de kinetoterapie din cabinetul nostru din București. Diferite părți ale mușchiului pot fi rănite atunci când părți ale corpului sunt lovite, trase în direcția greșită sau utilizate în mod repetat. Leziunile pot provoca inflamații, care pot duce la umflare (edem), durere, pierderea flexibilității și a forței și scăderea funcției musculare. Există multe clinici de kinetoterapie în București, dar puține se pot compara cu MovKinetic.