O vacanță în Atena este o oportunitate ce nu trebuie ratată

Acordați-vă timp pentru a vă relaxa și pentru a citi o carte în pace și liniște, în timp ce participați la unele dintre cele mai memorabile activități pe care le-ați putea întreprinde în timpul unei vacanțe. Acesta va fi unul dintre cele mai memorabile city break-uri în Atena pe care le-ați putea avea vreodată. O călătorie aici vă va permite vă bucurați de toate lucrurile uimitoare.

Vedeți un film într-un cinema în aer liber

În lunile mai calde din Atena, localnicilor le place să se uite la filme în aer liber, sub stele, în timp ce ronțăie floricele proaspăt făcute și beau băuturi răcoritoare. Oamenii își pot consuma băuturile și gustările stând confortabil, deoarece aceste teatre au mese rotunde mici cu două scaune pentru fiecare masă. CineThisio este cel mai cunoscut și apreciat cinematograf în aer liber din oraș. Acest lucru se datorează faptului că Acropola poate fi văzută strălucind chiar peste ecranul pe care ruleză filmului.


Faceți o vizită în piața centrală a orașului și răsfățați-vă cu câteva delicatese locale

Unii oameni consideră că este complicat să-ți faci cumpărăturile în Piața Centrală din Atena, deoarece atmosfera de acolo poate fi uneori haotică. Deși fiecare cartier din Atena are o piață săptămânală în aer liber, cel mai popular loc de cumpărături din oraș este, fără îndoială, piața principală, care se află pe strada Iolu lângă Piața Monastiraki. Locația este imensă și este găzduită într-o clădire înaltă. Există zeci de producători diverși care își vând articolele într-un mod zgomotos, în timp ce conversează și glumesc deschis cu fiecare client. Totul despre acest loc, de la atmosferă până la aroma rafinată a bucătăriei, se ridică la nivelul celor mai mari așteptări posibile de calitate.

Relaxați-vă cu o băutură la unul dintre numeroasele baruri

Atena este bine-cunoscută pentru barurile sale frumoase pe terasă, unde oaspeții pot savura un Mai Tai sau un Mohito, în timp ce admiră priveliștea Acropolei iluminată noaptea. Aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru locuri în care puteți savura o masă delicioasă, fiecare dintre acestea oferind băuturi remarcabile, spații confortabile de relaxare, muzică liniștitoare. Aceasta este exemplificarea a ceea ce înseamnă „nopți fantastice de vară” și cu siguranță veți descoperi că decorul și tot ceea ce are de oferit ajung să vă facă să vă îndrăgostiți de el.

Experiențele de vacanță în Atena este ceva ce nu trebuie să ratați, în special având în vedere complexitatea locației, istoria bogată și multitudinea de surprize cu care aceasta vă așteaptă. Alegeți chiar acum un city break acolo și vă veți bucura de cele mai spectaculoase momente de relaxare.