Alegeți sondă Goldman Fox de la Edwards Dentals

Ca multe alte ustensile necesare pentru un medic stomatolog, sonda Goldman Fox este indicată pentru profesioniștii care execută tratamente dentare și de parodontiție. Mai mult decât atât, acest instrument este absolut util în ceea ce privește măsurarea spațiilor parodontale specifice, astfel încât să se poată determina un tratament cât mai fidel în raport cu nevoile pacienților.

Care sunt principalele caracteristici ale acestui instrument?

Calibrată cu marcaje de măsurare cu finisaj neted, pentru a determina cu precizie adâncimea pungii parodontale în timpul evaluărilor, sonda Goldman Fox este foarte utilă pentru toți medicii stomatologi care execută lucrări zilnic.

De asemenea, acest instrument este prevăzut cu un mâner marcat și rotunjit pentru a oferi o prindere mai bună prin mănuși, astfel încât să poată fi manevrat cu o precizie mai mare.

Utilizări

Acest instrument dentar realizat din oțel inoxidabil chirurgical durabil, de înaltă calitate. Fiecare vârf este fabricat dintr-un oțel aliat cu conținut ridicat de carbon. Toate acestea fac ca această ustensilă să fie foarte rezistentă la coroziune, făcând-o să fie cât mai rezistentă chiar și odată cu trecerea timpului. Așadar, avem de-a face cu un produs de calitate atât prin natura sa, cât și datorită furnizorilor care le comercializează. La Edwards Dentals vă aducem mai aproape de nevoile dumneavoastră ustensilele de care aveți nevoie în fiecare zi în cabinetul stomatologic.

Calitatea, atu-ul nostru nr. 1

Dincolo de faptul că vă punem la dispoziție ustensile pentru tratamente stomatologice la cele mai bune prețuri, calitatea este un alt atribut important atunci când vine vorba de produsele pe care le comercializăm. Prin urmare, este bine să țineți cont de aceste aspecte atunci când intenționați să comandați de la noi.

La doar un click distanță se află instrumentele de care aveți nevoie

Atunci când doriți să vă completați necesarul cu ustensile specifice domeniului stomatologic, vă invităm să alegeți instrumentele utile, comandând chiar pe site-ul nostru tot ceea ce știți că aveți nevoie în fiecare zi atunci când pacienții dumneavoastră vă trec pragul. Sonda Goldman Fox este unul dintre acestea, însă mai sunt și altele pe care vi le puteți comanda online, unde totul este mult mai simplu decât credem.

Edwards Dental, unul din furnizorii de încredere

Pe site-ul nostru aveți posibilitatea de găsi instrumente medicale necesare în diverse domenii medicale, precum stomatologia. Acestea fiind spuse, dacă sunteți specialist în medicină dentară, este de la sine înțeles că aveți nevoie deseori de ustensile de unică folosință sau reutilizabile. Pentru a nu investi sume colosale de bani și pentru a beneficia de calitate garantată, vă recomandăm produsele noastre care vă vor fi de folos ani la rând.

Orice medic care se respectă știe că are nevoie de instrumente bune pentru servicii profesioniste!