Epilarea definitiva la barbati, un subiect tabu?

La o simpla cautare pe Internet vei gasi informatii foarte multe despre epilarea la femei, despre epilari definitive cu laser, tehnici de epilare la femei, metode de epilare, produse si aparatura pentru epilat acasa destinate femeilor. E firesc pana la urma sa se intample asa din moment ce presiunea sociala si nevoia de epilare apare mai ales in randul reprezentantelor sexului frumos.

De o buna bucata de timp, si epilarea definitiva la barbati, cu laser, a devenit un subiect „arzator”, despre care se discuta insa prea putin. Si o intalnim in multe saloane la sectiunea de servicii, alaturi de cele destinate femeilor. Epilarea la barbati a fost si ramane, din pacate, un subiect tabu. Daca despre epilarea in toate formele ei se discuta pe larg cand vine vorba de femei, odata ce apar reprezentantii sexului masculin toata lumea ridica o spranceana. Nu au voie barbatii sa se epileze? Nu e acceptata epilarea la barbati in societate?

Nu se pune problema de asa ceva. E poate doar o chestiune de obisnuinta. Ne-am obisnuit sa vedem femei epilate, care merg la salon pentru epilare, care vor sa arate bine. Si barbatii vor sa arate bine, si ei au nevoie de o epilare definitiva barbati Piteşti, realizata in orice alt oras al locui.

Se poate discuta intr-adevar despre un subiect tabu legat de barbati atunci cand intra in joc epilarea definitiva cu laser, de exemplu? Tot ce tine de epilare definitiva nu ar trebui sa fie inscris sub umbrela termenului „tabu”. Epilarile definitive dau rezultate si la barbati, le sunt recomandate si lor daca vor sa arate mai bine si sa scape de parul in exces de pe anumite zone ale corpului. In urma epilarilor 75%-90% din parul din zona de epilat va disparea, va lasa locul unui puf foarte greu de observat, un puf usor de intretinut.

Nu conteaza cat de des aleg barbatii sa mearga la salon pentru epilare definitiva barbati Piteşti, epilarea devine necesara si e un lucru normal pentru oricine. E doar alegerea lor cand incep sa se epileze, de ce, si cum anume, prin ce metode. Cu epilarea definitiva la salon poti economisi si timp, si bani, nu mai te stresezi inutil, nu lasi parul sa creasca necontrolat in anumite zone ale corpului.

Daca un barbat considera ca vrea sa se epileze definitiv ar trebui sa treaca peste orice fel de temeri si sa se programeze la salon, sa discute cu personalul de acolo si sa stabileasca ce va avea de facut, cum vor decurge procedurile, cate sedinte vor fi recomandate pentru epilarea definitiva. Pentru unii poate e un subiect tabu, dar in niciun caz nu e ceva ce ar trebui sa ascunzi de societate, sa te feresti doar pentru ca nu esti femeie. 

Epilarile obisnuite, acasa, si cele definitive, la salon, raman cele mai bune metode de a controla cresterea parului la barbati si de a arata cat mai bine la plaja sau la piscina. Asa ca, data viitoare cand vrei sa te epilezi, mergi cu mult curaj la salon si renunta la orice fel de prejudecati, nu tine cont atat de mult de ce se discuta in jurul tau.