Cele mai bune sfaturi pentru barbatii care merg prima data la salon pentru epilare definitiva

O epilare definitiva cu laser pentru o doamna sau o domnisoara este o procedura banala, asta pentru ca femeile s-au obisnuit cu toate tipurile de epilare in timp, le-au incercat pe toate. Dar ce te faci cand esti barbat si te-ai programat prima data la epilare definitiva cu laser la salon? Epilarea definitiva cu laser functioneaza foarte bine si in cazul barbatilor, rezultatele sunt unele notabile mai ales daca ai firele de par mai inchise la culoare, contrastul piele-fire de par mai pronuntat.

Parul dispare in proportie de 75%-90% din zonele in care ai ales sa te epilezi, ai o multime de variante de epilare la dispozitie, aparatura cu laser a evoluat mult, asa ca eficienta e una ridicata. Nu ai nevoie de mai mult de 6-10 sedinte la intervale de 6-8 saptamani si epilarea definitiva e finalizata. Toate rezultatele obtinute indiferent de zona corpului si de pilozitatea de acolo vor rezista saptamani bune, mergi si la sedinte de intretinere si nu vei avea probleme.

In momentul in care esti prima data in fata unei sedinte de epilare definitiva barbati Piteşti, de exemplu, ai putea tine cont de cateva sfaturi importante ca sa ai o experienta cat mai placuta si epilari reusite.

Nu te epila prin metode ce presupun smulgerea firelor de par cu 21+ zile inainte de epilarea definitiva, cu o seara inainte insa te epilezi cu lama pe zona ce urmeaza a fi epilata la salon. Renunta la creme depilatoare cu o saptamana inainte de epilat, daca folosesti asa ceva, nu decolora parul cu 7 zile inainte de tratament, nu te bronza excesiv inainte de epilarile definitive la salon.

Discuta si cu medicul tau sau cu dermatologul daca stii ca ai anumite probleme de sanatate, afectiuni, dezechilibre hormonale chiar inainte de prima sedinta de epilare definitiva barbati Piteşti. Solicita salonului sedinta de testare a aparaturii ca sa vezi cum reactioneaza pielea, cum s comporta firele de par, accepta consiliere si discutii cu specialistii din salon pentru a vedea daca esti candidatul potrivit pentru procedura de epilare definitiva.

Nu intra in camera unde va avea loc epilarea definitiva cu laser cu teama. Nu ai de ce sa te temi, nu te va durea deloc, nu vei simti nimic, pielea nu va avea de suferit, experienta va fi una excelenta. Aparatura cu laser moderna din saloane este testata inainte si lungimile de unda sunt setate in functie de sensibilitatea clientilor si de toate observatiile anterioare inceperii procedurilor de epilare.

Nu te astepta la iritatii sau la inflamatii, la arsursi sau la mancarimi de nesuportat si sensibilitate exagerata a zonelor epilate. Da, vor exista niste iritatii si niste mancarimi poate, sensibilitate mai mare in primele zile, ore de la epilarile definitive, dar vor trece rapid. Tine langa tine creme hidrantante si calmante cu ingrediente naturale si nu vei avea nici cea mai mica problema.

Incearca sa nu ai asteptari prea mari de la primele doua sedinte de epilare definitiva. Esti barbat si ai firele de par mai groase, radacini mai puternice, contrast poate mai slab intre piele si firele de par. Rezultate vei avea, dar primele s-ar putea sa se vada de abia de la a treia sedinta daca ai si pilozitate mai deosebita. Efectele finale se vor vedea cand inchei toate cele 6-10 sedinte de epilare la intervale de 6-8 saptamani.