Care mai sunt preturile dislay-urilor pentru iphone-urile din gama 6

Cu totii ne dorim sa folosim cele mai moderne telefoane, care sa vina cu tot felul de functii noi, menite sa ofere o experienta cat mai placuta. In schimb, uneori chiar si modele vechi de cativa ani inca se descurca foarte bine in ziua de azi, astfel ca nu se justifica inlocuirea lor. Totusi, singura problema in tot acest timp poate fi aceea ca ecranul va acumula zgaraieturi fine, care se dovedesc a fi foarte deranjante. In schimb, solutia este simpla si e aduse de cei de la PrestigeGSM prin serviciul de inclouire ecran iPhone 6 sau oricare alt model de telefon.

Nu costa mult
Probabil ca din motive financiare cei mai multi utilizatori tot amana momentul in care sa inlocuiasca ecranul defect al telefonului lor. Totusi, este bine de stiut ca preturile nu sunt deloc ridicate, in special la PrestigeGSM, asa ca merita sa le descoperi. De exemplu, pentru inlocuire ecran iPhone 6 vei plati numai 200 de lei pentru ecranul OEM si 300 de lei pentru cel original Appel, asa ca nu ai niciun motiv pentru care sa tragi de timp.

In cel mai scurt timp
Totul se pune in practica in cel mai scurt timp, ceea ce presupune ca nu vei mai avea griji ca stai departe de telefon. La PrestigeGSM sunt de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute pentru inlocuirea sticlei telefonului tau, iar acesta va fi ca nou. Acum chiar ca nu ai niciun motiv pentru care sa amani aceasta procedura si nu merita sa stai cu ecranul spart la telefon.

Mai bine faci programare
Stim cat de pretios este timpul pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care iti oferim posibilitatea de a face programare de fiecare data cand ai o problema pe care iti doresti sa o remediezi la PrestigeGSM. Pe aceasta cale vei alege direct momentul oportun pentru tine si stii ca mai apoi in cel mai scurt timp te vei bucura de un telefon ca nou.

Ajungi imediat aici
De asemenea, service-ul PrestigeGSM este localizat in inima capitalei, mai exact in Piata Universitatii, langa ING, asa ca este usor accesibil din toate punctele orasului. Nu ai niciun motiv pentru care sa amani inlocuirea ecranului defect al telefonului tau, cand intregul proces a fost simplificat la PrestigeGSM.

Stii ca esti pe maini bune
De fiecare data cand ajungi aici stii ca esti pe maini bune intrucat acestia o experienta bogata si pot sa inlocuiasca sticla oricarui telefon. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca folosesti un iPhone 6 sau unul mai nou, iar totul nu se limiteaza numai la modele din gama Apple, ci serviciile sunt disponibile si pentru cele care ruleaza sistemul de operare Android.